MC General Construct

Termeni si Conditii

Bine ați venit pe site-ul www.mcgc.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL, în calitate de deținător al website-ului www.mcgc.ro, își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Aplicabilitate

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniul mcgc.ro și pentru care SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL are calitatea de utilizator. Toate aceste website-uri (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum și website-ul www.mcgc.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv, Site și/sau Site-uri în cele ce urmează.

În cadrul acestui document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor

SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL este utilizatorul Site-urilor și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute utilizatorilor, conform legislației românești și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, etc., sunt proprietatea SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL sau sunt licențiate de SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL pentru a fi folosite.

Licențe de utilizare

SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL vă va acorda o licență limitată pentru a accesa/vizita Site-ul, fără posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL. Această licență nu include:

revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informațiilor prezentate pe Site;

download-ul sau copierea informațiilor legate de conturi utilizator;

utilizarea tehnicilor tip data mining, roboților sau tehnologiilor similare care permit extragerea și analiza datelor.

SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL vă va acorda o licență limitată, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea un hyperlink către pagina principală a Site-ului, atâta vreme cât acest link nu descrie SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL sau un partener/afiliat al acestuia într-un mod fals, greșit sau jignitor. Licența acordată nu vă permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a mărcii SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL fără acordul prealabil scris al SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL.

Continutul Site-urilor, integral sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL.

Condiții de utilizare. Garanții

Site-ul este furnizat de către SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL pe o bază “așa cum este” și “atât cât este disponibil”. SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL nu garantează că Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial daunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL nu este responsabil pentru erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL nu acordă niciun fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui Site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile și produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie într-o ofertă de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o ofertă din partea SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL, veți accesa secțiunea de contact unde veți completa formularul prezentat. SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL își rezervă dreptul de a nu răspunde solicitării dumneavoastră.

Securitate

Dacă utilizați Site-ul, sunteți responsabil pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola, și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/ acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL pentru a bloca accesul la cont și a vă genera cât mai rapid un nou set.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală ale SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL sau ale unor terțe părți și care nu conțin viruși, desfășoară campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să vă impersonați o altă persoană sau entitate. SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informații, dacă nu este altfel specificat, acordați SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL și partenerilor/afiliaților săi licență/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sublicențabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afișa pe orice fel de medii, în toată lumea. Acordați dreptul SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL și partenerilor/afiliaților săi de a utiliza numele pe care l-ați trimis în conjuncție cu informația, dacă aceștia vor decide astfel. Declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terță parte și că veți despăgubi integral SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL sau partenerii/afiliații săi pentru toate cererile rezultate din informația astfel transmisă.

Protecția minorilor

SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL nu vinde produse și/sau servicii destinate achiziționării de către minori. Totuși, SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL poate efectua vânzarea sau încasarea contravalorii unor produse/servicii destinate minorilor, cu condiția ca acestea să fie achiziționate de un adult. Dacă sunteți minor și accesați site-ul, puteți face acest lucru doar sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuală

SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL respectă drepturile intelectuale ale altora. Dacă considerați că munca dumneavoastră a fost copiată într-un mod care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, vă rugăm să trimiteți o notificare către SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL, care să cuprindă:

Semnătura fizică sau electronică a persoanei autorizate să reprezinte posesorul dreptului de proprietate.

Descrierea materialelor protejate de drepturi pe care le considerați încălcate.

Indicarea locației pe site unde apreciați că aceste drepturi au fost încălcate.

Adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail a dumneavoastră.

Declarație pe proprie răspundere conform căreia sunteți convins că utilizarea în dispută nu a fost autorizată de detinatorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii.

Declarație notarială pe proprie răspundere conform căreia acționați cu bună-credință, că notificarea este completă și corectă și că sunteți posesorul drepturilor sau acționați în numele acestuia.

Politica de confidențialitate

Vă rugăm să accesați și secțiunea Politica de Confidențialitate care se aplică accesului/vizitei dumneavoastră pe site.

Legislație

Termenii și condițiile de utilizare se supun legislației românești. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la adresa de corespondență a SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL.

Contact

SC MC GENERAL CONSTRUCT ENGINEERING SRL

Adresa: BUCUREȘTI, sector 2, Str. Ion Heliade Radulescu 26, Etaj 2

Telefon: +40 729 700 806

Email: secretariat@mcproiect.ro

Registrul Comerțului: J40/19954/2007

Cod unic de Înregistrare: RO 22626022

Image

+40 729 700 806

secretariat@mcproiect.ro

Contact Us Any Time

26 Ion Heliade Radulescu Street, 2nd Floor, 2nd District, Bucharest

Postal Code 021585

ANPC SAL
Litigii

Got An Idea? Lets Make It
Happen Today

Just Wanna Chat ? Just let Us Know When

 

 

secretariat@mcproiect.ro

+40 729 700 806

 

© 2024 MC General Construct, All Rights Reserved